توضیحات
ویژگیهای پسته اکبری:
- شکل ظاهری: بسیار کشیده و درشت با پوستهای استخوانی رنگ و دهان باز (خندان)، که ظاهرش خیلی خاص و اشرافیه.
- مغز: درشت، کشیده و خوشطعم با رنگ مایل به قرمز. درصد مغز به پوست در این نوع نسبتاً بالاست.
- اندازه: معمولاً انس ۲۲-۲۰ ٫ ۲۴-۲۲ و ۲۶-۲۴ دستهبندی میشه. پسته اکبری از نظر اندازه، جزو درشتترینها محسوب میشه.
- طعم: بسیار خوشمزه، شیرین و روغنی؛ هم برای خامخوری و هم بوداده بسیار عالیه.
- محل کشت: بیشتر در استان کرمان، بهخصوص سیرجان
کاربردها:
- مصرف لوکس خانگی و مجلسی
- داخلی و صادرات به بازارهای خاص و لاکچری مانند کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، اروپا و شرق آسیا
- بستهبندی لوکس و هدیه ای و سلفونی