آیا می دانید پسته بیش از 9000 سال است که توسط افراد خورده شده است؟ این آجیل منسوخ شده به این دلیل نیست که یک میان وعده خوشمزه بود، بلکه یک نیروگاه غذایی است که با پروتئین، فیبر و چربی های سالم پر شده بود. از نظر مالی، پسته یک ویرایش قابل توجه است که از حرفه بسیاری از کشاورزان در سراسر جهان حمایت می کند. در ManiRenjal، ما متعهد به تهیه و ارائه بهترین پسته در جهان هستیم. در این نمایشگاه، ما به بررسی مناطق برجسته برای ایجاد بهترین پسته می پردازیم و متغیرهای جالبی را که باعث برتری آجیل آنها می شود، بررسی می کنیم. از استراتژیهای مرسوم ایران گرفته تا استراتژیهای تخیلی در کالیفرنیا و تاریخ ثروتمند ترکیه، میخواهیم این پستهها را از هم جدا کنیم. در این سفر به ما بپیوندید تا بفهمید که چرا پسته های مانی رنجال به عنوان برخی از بهترین های دنیا شناخته می شوند.